Witam, mam problem bo nie długo kończę 18 i rodzice ciągle pytają mi się co chce a szczerze mówiąc to sam nie wiem czego chce.
Konsola jest, komp trochę stary a kupno takiego jakiego bym chciał raczej odpada bo jest zbyt drogi, żadnych telefonów smartfonów i innych pierdół jak mini konsole nie chce bo i tak będzie leżało, a telefon jest do dzwonienia.
Na prawo jazdy mam już uzbiera więc i to odpada, sam już nie wiem.
Pozostaje sprawa z nową konsolą mam xboxa 360 więc może ps3 ale, i tak raczej w nic bym na niej nie grał ewentualnie GoW i Uncharted bo znajomi też mają xboxy a samemu przez sieć gra się do dupy.
Nie wiem już co? Starsi powiedzieli, że jak się nie zastanowię to sami mi coś kupią, więc pożal się boże bo oni jak coś kupią to.... sami wiecie.
Pozostaje kwestia jakiś gier no ale bitch please grę na 18?
Może coś tam doradzicie albo powiecie co wy dostaliście na swoją 18 bo mi już pomysły siadają.
Nie masz jakiś własnych zainteresowań?
Ja kupiłem(złożyłem sobie) rakietkę do tenisa stołowego. Okładziny + Deska, razem wyszło mi 550PLN więc w sam raz.
gumy :D
1/10
Poproś o zorganizowanie imprezy dla znajomych. Jakby nie patrzeć są to całkiem spore koszty.
Może powiedz, żeby ci odłożyli kasę a upomnisz się jak będziesz kupował jakieś auto/nowego kompa/coś innego.
Powiedz im, że chcesz wibrator.
może karnet do burdelu
[11] +1
Samochód ; )