co kupić battlefield 3 czy call of duty black ops 2 ???
Jak dla mnie to tylko Battlefield 3. Dałem za nią w dniu premiery 130 zł i nie żałuję ani grosza.
Jeśli preferujesz wielkie mapy, pojazdy, świetną fizykę i grafikę to BF3. Jeśli chcesz grać na małych i ciasnych mapkach z cheaterami i przestarzałą grafiką to BO2.
to już zależy czy wolisz rozgrywkę na większą skale (BF3) czy może wolisz ciasne budynki i szybka rozgrywkę
chociaż po dodatku CQ do BF3 gra oferuje równie ciasne pomieszczenia w których możemy wymieniać ołów z innymi graczami
poza tym BF3 ma lepszą grafikę niż BO2 ale niema trybu zombie... tu decyzja należy do ciebie, jeśli grałeś w poprzednie Battlefield'y i ci się podobały to BF3 z cała pewnością ci się spodoba a jeśli wolisz rozgrywkę w stylu call of duty + tryb zombie to wybierz BO2 ale pamiętaj ze akcja w BO2 dzieje się w roku/latach 2026+- wiec licz na futurystkę (a'la Crysis)
co do Kampanii dla pojedynczego gracza to już kwesta gustu mi bardziej przypadł BF3, a jeśli wolisz naciąganą pod każdym względem rozgrywkę z wykopem to BO2
ja brał bym Battlefield'a Trzy
Dzięki. Mam jeszcze pytanie czy BATTLEFIELD 3 PREMIUM to Battlefield z wszystkimi dodatkami do tej gry?
tak
Battlefield 3 Premium Edition - zawiera grę BF3 + wszystkie dodatki.
Battlefield 3 Premium - zawiera same dodatki do BF3.
ok już łapie o co chodzi wielkie dzięki
Black Ops 2 to rewelacja singlowa... ale Battlefield 3 to long lasting love.
Bardziej oplaca sie kupic Bf3
battlefield 3 zdecydowanie chyba że wolisz gre w przyszłości
Lepiej Bf 3 i do kup premium wiekszy opyl niz cod black ops 2 i grafa lepsza wiecej mapek, broni .
Jak dla mnie BO2. Posiadam BO2 na PS3 i BF3 na PC. BF3 mi szczerze nie odpowiada natomiast BO2 jest świetne: rozbudowany tryb multiplayer, świetne mapy i tryb zombie którego nie spotkamy w BF3. To moja opinia. Jeśli zastawiasz się nad zakupem któregoś z tych tytułów porównaj gameplaye na youtubie, a nie kieruj się moją opinią, ponieważ jest spora szansa że to co mi odpowiada tobie nie przypadnie do gustu!
Tak wiem kiedy to było pisane ale napisałem to dla tych co kiedyś znajdą ten temat!