http://kwejk.pl/obrazek/876453/stop,acta.!.html
Jak myślicie, co zrobiłby premier w takiej sytuacji? Cokolwiek by w sumie zrobił to niesmak u obcokrajowców i tak by pozostał. Generalnie, niezły pomysł w formie wystawienia ultimatum naszemu rządowi. Co myślicie?
Słuchaj kwejka i komentarzy z yt, to będziesz przekoks.
Nie dokuczysz Tuskowi lecz ludziom ,ktorzy wydali kupe kasy i czasu i to oni cie zlinczuja. Tuskowi to zwisa i powiewa. Moze przed tv uda ,ze sie przejal. Z reszta nie widze nawet powodu bo podpisywanie wszystkeigo co robisz pod ACTA i Tuska jest glupie.
Zacznij zabijac ludzi z napisem " za Tuska Acta ". Ciekawe czy Tuska posadza za mord.
Jako, że osobiście mam głęboko w d.... piłkę nożną i nienawidzę Tuska, to oczywiście każdy taki pomysł popieram.
Wiem jednak, ze to bardzo niepopularne, by nie lubić piłki nożnej, więc odpada :P
Lord Tusk i tak to oleje, prawda Lordzie?
;)
Oj, nie radzę prostestować w czasie Euro, nie radzę. Wtedy wchodzą przepisy na granicy stanu wyjątkowego.
Każdy protestujący/kibol/awanturujący się to prawie terrorysta. Nie żartuję.
A ja mam jeszcze lepszy i skuteczniejszy plan ukradnijmy wszystkie długopisy z sejmu AHAHAHAHAAH zaiste i m evil genius.
Mnie się rzygać chce,jak słyszę słowo ACTA.
^ Mnie powoli też.
Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że większość protestujących jest jeszcze za młoda żeby mieć prawo jazdy, więc ja zagrożenia nie widzę.
Ja myślę, że akurat na euro to nikt nie zauważy różnicy.
Prędzej gdyby lotniska zablokować...