WItam;]
Otóż pewien czas temu rozpocząłem grę w e-sim i szczerze mogę powiedzieć, że gra naprwdę mnie wciągnęła. Pozostałem w niej już ponad miesiąc, gdzie przy innych grach rezygnuje po tygodniu.
A więc zacznę od początku. W grze każdy nowy gracz wybiera swoje ePaństwo, dla nas ePolskę i jako obywatel stata się pomagać w jej rozwoju. Trenujemy,pracujemy,walczymy, prowadzimy gazety,firmy, dołączamy do bojówek, partii. Coraz bardziej się angażując możemy startować do wyborów na kongresmena a nawet prezydenta!
W ostatnim miesiącu liczba Polskich graczy wzrosła do ok 4000 aktywnych obywateli. ePolska jest prawdziwą potęgą,której czoła mogą stawić tylko 2 inne państwa.
Gdyby ktoś pytał czym ta gra różni się od e-republik, to mogę powiedzieć tylę co wiem, gdyż e-rep nie przypadł mi do gustu. Patch, który wszedł około 2 lat temu do erepa nie wszystkim przypadł do gustu, a e-sim ma podobną budowę do starego e-repa. Na + także zasługuje fakt że w e-sim nie istnieje IS. Serwery utrzymywane są z dotacji graczy;]
Liczę, że przekonałem Was do gry;]