Próbuje założyć konto na jednym z portali i mam kody captcha których za cholerę nie mogę odczytać. Może wy dacie radę. Co to za kretyństwo jest że są w ogóle niewidoczne!!! Screen
ntrycoc thuncmyv
Masz przecież opcję odświeżenia innego ciągu znaków.
Dzięki, poszło ale uwierzcie mi na słowo, przeładowywałem kilkadziesiąt razy a ten kod był jedynym jaki mogłem względnie odczytać.
To i tak jest jeszcze nic. Kiedyś ktoś wrzucił jakąś stronę na GOLu. Też był podobny kod, żeby Ci nie skłamać udało mi się wpisać za 28x.
Te kody to jest totalna głupota. Ten akurat potrafię rozczytać, ale nie raz mnie szlag trafia, kiedy nie da się rozróżnić "c" od "o" albo "g"q"a" wyglądają jednakowo.
nie pamietam jak sie nazywa ale jest juz na rynku program ktory odczytuje takie captcha lepiej niz czlowiek.
Tylko troche drogi bodajze 300USD za podstawowa wersje.
Przeciez to zdarza się i tak że dobrze wpiszesz captcha a i tak wywala blad ze zle.
Czemu?
Bo na tym sie zarabia :)
przepisujesz captcha dla botow, ktore dzieki temu realizuja uslugi. Wchodzisz na stronke i dostajesz captcha nad ktorym wlasnie siedzi bot,wpisujesz rozwiazanie, idzie ono do bota ktory z tego korzysta. A ty dostajesz kolejny do rozwiazania :)