Witam, otóż kupiłem konto na allegro z grą Counter Strike. Problem w tym, że w mojej bibliotece nie ma tej gry, a pisze, że grałem w nią 4.2 godz. Dołączam zdjęcie. Z góry dziękuję.
Może gra była kupiona przy użyciu skradzionej karty kredytowej. Następnym razem polecałbym dać sobie spokój z czymś takim.
Czytałem, że w przypadku kupna gry przy użyciu skradzionej karty kredytowej Steam blokuje dostęp do konta, więc nie sądze, żeby tak było
No nie wiem poczekam jeszcze troche może ktoś napisze jeszcze coś innego
Przy odpalaniu Steama powinno wyskoczyć okno, że dana gra została usunięta z Twojego konta i (chyba) powinien pojawić się też powód. Miałeś coś takiego?
edit: Przeczytałem wyrywkowo, sorry. Gra wcale nie musiała zostać z konta skasowana. Być może ktoś odpalił na danym koncie CSa przez SFS. Sprawdź w historii konta czy CS był kiedykolwiek tam dodany.
Nikt nic więcej nie napisze. Tak się kończy jak się kupuje gry w kejszopach czy na allegro.
Być może ktoś odpalił na danym koncie CSa przez SFS. Sprawdź w historii konta czy CS był kiedykolwiek tam dodany.
Zdjęcie jest kiepskiej jakości ale widac tam, że ostatnie uruchomienie to 2008. Długo przed family sharing.
Zdjęcie jest kiepskiej jakości ale widac tam, że ostatnie uruchomienie to 2008. Długo przed family sharing.
Nie wiem czy jeszcze taki sposób działa, ale jakiś czas temu daty odpalenia danej gry były brane z komputera klienta.
Tak czy siak nie ma to większego znaczenia, ktoś zrobił Ci wała. Support Steama nic z tym nie zrobi (a jak się przyznasz ze konto jest kupione to pewnie jeszcze je utracisz). Pozostaje kontakt ze sprzedającym i być może z allegro.