Cześć wam.
Mam problem. Chcę pobrać na mój telefon apke z google play ale jest przeszkoda. Gdy apka się instaluje na 99% wyskakuję bład: plik pakietu jest nieprawidłowy. Nie wiem co z tym zrobić. Googlowanie problemu na razie nie pomogło więc pytam tutaj.
Ale kufa... jak mamy Ci pomoc jak nawet nie masz na tyle rozumu by podac pare istotnich danych jak na przyklad o JAKA appke chodzi?! Naprawde uwazasz, ze mamy wrozyc z fusow?
Kolejny agresywny na forum. Skąd wy się bierzecie ?! Adventure Capitalist. Tak ciężko zapytać?
Albo aplikacja jest walnięta, co się może zdarzyć, albo masz za mało miejsca w pamięci smartfona.
Pamięci jest dość. Coś się da zrobić jak ta apka jest walnięta?
U mnie instaluje się bez problemu, więc aplikacja jest w porządku. Problem leży po Twojej stronie. Może pakiet internetowy Ci się skończył, albo masz starszą wersję Androida, na której ta aplikacja nie działa?
Pobieram prze wifi więc to nie to, a z androidem to jest tak że jak mam na coś za starego to po prostu mi nie pozwala ściągnąć. Wyskakuje wtedy : twoje urządzenie nie jest zgodne z tą aplikacją czy coś takiego. Problem pojawia się zawsze na 99% instalacji.Pobieranie przebiega pomyślnie