Moja mam uparła się na wybór Blackberr'ego i nie chce słyszeć nawet o innym telefonie... Możecie polecić jakiś model ? Oczywiście nie ma być z dotykowym wyświetlaczem oraz może być używany. Kwota do 600zł . Co myślicie o 9780 ?
9780 bold spoko jest, czesto padaja, ale naprawiaja na gwarancji (osobiscie polecalbym 9790, jest bardziej slim, no ale dotykowy....)
i trzeba pamietac o wykupieniu BISa, co zawsze oznacza dodatkowe koszty... w innym przypadku blackberry jest glupim pomyslem
No właśnie z tego co słyszałem od znajomych te Blacki często padają.. Mojemu znajomemu padł dwa razy wyświetlacz w jednym roku.. Ewentualnie coś innego lecz najlepiej z takim układem klawiatury jak tutaj właśnie.
nom, ekran sie robi bialy i trzeba na gwarancji...
ale poza tym to jest spoko.
u nas w firmie na jakies 50 padlo z 8...
ale jesli chodzi o ten model to jest najlepszy, ewentualnie jak mowie 9790, prawie taki sam, tylko ciut nowoczesniejszy
problem z ekranem na gwarancji spokojnie wymieniaja
dobrze, że nie ma z tym problemu. gorzej jednak jeśli gwarancja się skończy. a co jeśli chodzi o produkty innych producentów ?
Mam 9780 parę lat i zero problemów. To bardzo dobry telefon z dobrą baterią. Jest to seria Bold, czyli wyższa polka i wykonanie jest perfekt.
Często przeglądam stronę Blackbery news.pl i nie zauważyłem narzekań na wyswietlacze.
Jest to telefon już że starszym systemem OS 6, ale nadl uważany jest za jeden z lepszych modeli.