http://krakow.pl/aktualnosci/12373,26,komunikat,kibicuj_kolorowo.html
nie mam biletów na mecze to chociaż postanowiłem iść na treningi, tylko zmartwiła mnie trochę informacja że "UWAGA! Jedna osoba będzie mogła odebrać podwójną wejściówkę na jeden z trzech treningów. " czyli jak rozumiem można iść tylko na jeden wybrany trening :/ nie wie ktoś czy te wejściówki są imienne czy coś?? bo jeśli nie to mogę iść z kimś po te bilety, albo odwiedzić każdy z 3 punktów odbioru wejściówek, wie ktoś na jakiej to zasadzie działa?
Nikt nie wie jak to działa i nie sądzę, żeby to była prawda o tym, że można iść tylko na jeden trening. Sam się wybieram na 3 i jesli byłaby to prawda to rozwiązanie jest proste: idziesz na powiśle po bilet na Anglię, potem na Cracovie na Włochów, a na koniec na drugą stronę błoń po bilet na Holendrów ;)
idziesz na powiśle po bilet na Anglię, potem na Cracovie na Włochów, a na koniec na drugą stronę błoń po bilet na Holendrów
Teoretycznie się tak da. Wydaje mi się jednak, że zanim dojdziesz na Kałuży, to kolejka tam będzie dłuższa niż ilość wejściówek.
Wisła podała na swojej stronie, że mają na stadionie wejściówki tylko na trybunę C, czyli dla około 6000 osób. Na Cracovii będzie pewnie analogicznie.
no miałem plan iść na powiśle, kałuże i potem reymonta, no ale chyba się to nie uda, nie wiedziałem że jest takie zainteresowanie, takie coś znalazłem na innym forum "Ciśnienie pewnie jest ogromne i podejrzewam, że wszystkie bilety zejdą w jeden dzień (w Gdyni na trening jakiejś Irlandii 5000 biletów zeszło oficjalnie w 2 godziny, a według kibiców w 40 minut)" więc jeśli to prawda to będe się cieszył jak uda mi sie chociaż dostać na jeden trening