Co myślicie o takiej postawie Biedronia (http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/biedron-nie-bedzie-kibicowal-polakom-tylko-tym-ktorzy-graja-fair-play,255508.html ), który podpiera się ideologią internacjonalizmu (znający historię znają jej rodowód) i otwarcie deklaruje kibicowanie Rosji ? Kolejna prowokacja Ruchu Palikota czy (mając na uwadze np. jutrzejszy przemarsz Rosjan w Warszawie, czyli w praktyce obchody rosyjskiego święta narodowego na terytorium Polski) może coś o wiele bardziej niepokojącego ? Dla mnie jest to oburzające. Jakby na to nie patrzeć jest to polski poseł...
A to jest jakis nakaz kibicowania Polsce? Niech kazdy wspiera druzyne jaka mu sie podoba, posel tez ma do tego prawo.
Zła kategoria.
Biedroń to marionetka ;) jak pojechal po swietach w grudniu to ludzie od PR powiedzieli by powiedzial ze kocha te w kwietniu a rodzina i tradycja to jest to!
ps. Biedroń przez całe euro może jak dla mnie robić "uuuu czu-czu train" tylko niech tego nie robi publicznie a w swoich czterech kątach.
Brawa dla tego pana za szczerość. Nagle wszyscy politycy zrobili sie wielkimi fanami, ciekawe czy wymieniliby choc jednego piłkarza.
Jakby patrzeć na to w szerszej perspektywie (służalcza polityka ustępstw wobec Rosji) to uważam, że jest nakaz kibicowania Polsce : ). Bynajmniej w przypadku meczu z Rosją i polskich parlamentarzystów.
Biedroń ideologie sobie dorabia a tak naprawde w rosyjskiej druzynie fajniejsze ciacha .
Biedroń ideologie sobie dorabia a tak naprawde w rosyjskiej druzynie fajniejsze ciacha
[2] i koniec tematu. Przejmowanie się opinią tego człowieka jest równoznaczne z przejmowaniem się opinią lumpów rozmawiających o piłce pod monopolem.
Prawicowo i nacjonalistycznie tu wali, tak czy siak w sejmie prawie same świnie i darmozjady głównie po prawicy ale jeden pies, by w to bombą pieprznęli i byłby spokój.
Gazpacho . ciekawe co powiesz jak Biedroń po wymianie koszulek zmieni zdanie ?
Prawdziwi faceci, jak Biedroń, wolą zapewne łyżwiarstwo figurowe, ewentualnie skoki przez kozła.
Czy do reguł fair play zalicza się zakaz łapania rywali za przyrodzenie?
poniżej pasa ..... ee nie to boks
Kogo obchodzi Biedroń?
Mnie. Bynajmniej nie z tej strony, świntuchy.
Co w tym złego, że kibicuje Rosjanom? Powiedział, że drużynie, która gra fair play - to źle? W Rosji powinniśmy szukać sojusznika, a nie wroga i zamachowce numer 1. Taka postawa działa na korzyść nowoczesnej Polski bez uprzedzeń, fobii i burd na Krakowskim Przedmieściu.
Co w tym złego, że kibicuje Rosjanom?
W Rosji powinniśmy szukać sojusznika, a nie wroga
No rzeczywiście - bo te dwa aspekty mają na siebie rażący wpływ !
Ogólna postawa Polaków wobec Rosjan jest niezrozumiała.
Zdziwicie się, jak Palikot zostanie premierem.
Zdziwicie się, jak Palikot zostanie premierem.
Ja będę tym podjarany.
Poseł Biedroń najwyraźniej pomylił reguły "fair play" z regułami "fairy". Teraz wszystko jasne.
Podpowiem, że nie mam na myśli dobrych wróżek :))
Chooj mu w d... a nie czekaj. Kij mu w oko!
Hajle --> Szanuje ciebie i twoje wypowiedzi za wysoki poziom kultury (mimo, że bardzo często się z tobą nie zgadzam - ale tylko w mojej głowie, bo nie mam czasu na dyskusje internetowe ostatnio :)), ale moim zdaniem tutaj przesadzasz.
Zamiast jakoś merytorycznie się ustosunkować albo Biedronia zignorować, to prezentujesz żenujące żart i żarciki z jego orientacji seksualnej. Szlachectwo zobowiązuje, niefajnie to wygląda jak z jednej strony głosisz potrzebę edukacji i wychowania społeczeństwa, większego skupienia się na kulturze wysokiej (bardzo słusznie), a z drugiej strony takie dowcipy i odnoszenie się tylko do tego, że Biedroń jest gejem.
Też Biedronia nie lubię i mnie odpycha jego styl bycia, ale ktoś tak kulturalny jak ty powinien jednak umieć się powstrzymać, a nie robić chlewik :)
Co w tym złego, że kibicuje Rosjanom? Powiedział, że drużynie, która gra fair play - to źle? W Rosji powinniśmy szukać sojusznika, a nie wroga i zamachowce numer 1. Taka postawa działa na korzyść nowoczesnej Polski bez uprzedzeń, fobii i burd na Krakowskim Przedmieściu.
. Niech sobie kibicuje komu chce , ale co mnie to obchodzi ? Musi od razu próbować zwrócić uwagę na siebie , no tak , to o to w tym chodzi - nie ? Mi to rybka , co gość myśli , zwłaszcza , że poza byciem i głoszeniem swoich ideologicznych haseł nic nie robi. No tak - nie kibicujmy naszej drużynie narodowej. Przecież oni nawet grać nie potrafią - zdissujmy ich , pomożemy jeszcze Ruskim , przynajmniej jednogłośnie będzie.
I co z tego, to jest jego prywatna sprawa komu kibicuje, nie powiedział przecież, że kibicuje Rosji, tylko że jeśli Polska będzie grała nieuczciwie to jest skłonny poprzeć przeciwników, ja takie zachowanie popieram.
Kogo obchodzi Kaczyński i Tusk? Politycy są takimi świniami, że są zbyt nisko żebym na nich w ogóle uwagę zwracał poza tym, że nam szkodzą a sobie dogadzają. Nic nie potrafią zrobić. Nie uogólniam oczywiście ale co z dobrymi zamiarami giną w morzu syfu z największych partii politycznych. Powinniśmy tych darmozjadów pogonić daleko, hen za góry.
Do Rosji nic nie mam, po prostu mieli nieszczęście do władzy, autorytarne mendy wykorzystujące naród dla swoich chorych ambicji patrz: Putin, Stalin itp. Tak samo my dajemy się dymać zgrai nierobów takich jak Kaczyński, Tusk, Pawlak... dużo by wymieniać? W pewnym sensie jesteśmy bratnimi narodami.
xanat0s---->
Tak się składa, że obecność Biedronia w Sejmie i wszystkie jego działania są całkowitym potwierdzeniem moich innych wypowiedzi, w których rozpaczam nad upadkiem kultury zachodniej.
Jakość moich żartów, podobnie jak kogokolwiek innego, możesz oceniać różnie, ale pisząc na forum zdecydowanie wolę być niepoprawny politycznie, niż raz na zawsze przybrać pozę arbitra elegancji, czego nigdy nie robiłem, chociażby dlatego, że język internetowy rządzi się swoimi prawami, a i łatwo wtedy popaść w faryzeizm.
I nie każ mi proszę ustosunkować się merytorycznie do wypowiedzi, które są bezdennie głupie. Istnieje pewien poziom ignorancji, wyparcia czynników kulturowo-społecznych i pogrążenia się w chorej ideologii, którego nie da się znieść na trzeźwo.
A do seksualności Biedronia odnoszę się oczywiście tylko i wyłącznie dlatego, że nią epatuje. Może jak zostanie w swoje przyrodzenie pokąsany dostateczną ilość razy, to je schowa w spodnie. Chociaż pewnie tak nie będzie, bo robienie ze swojej orientacji głównego tematu najwyraźniej dodatkowo go podnieca.
Hajle --> Jak chcesz, ale jak napisałem można merytorycznie się odnosić albo ignorować - według mnie lepiej robić to drugie, zwłaszcza, jak nasza krytyka i tak do Biedronia nie dojdzie. A im mniej się o takich ludziach jak Biedroń mówi, to jakoś milej się internet przegląda :)
Możesz być pewny, że sam bym takiego tematu nie założył. A przede wszystkim, nigdy bym z wypowiedzi Biedronia nie zrobił newsa - ale nad poziomem dna naszych mediów nie będę się tutaj rozwodził po raz kolejny :)
Poza tym muszę się wyszaleć póki mogę. Za kilkanaście/kilkadziesiąt lat w Polsce hate speech wymierzony w pederastów będzie pewnie uznany za zbrodnię przeciwko ludzkości.
to teraz w klimacie >>
i z FB tej pani >Lance do boju, / szable w dłoń! / Rosjanina goń, / goń, goń <
co za język nienawiści
Już wiadomo, skąd się biorą jej "normalne, europejskie" poglądy. Ściąga je bezpośrednio z Brukseli.
juz tłumacze
stadion (chyba w Doniecku) jest inspirowany UFO
tak ze wcale nie głpio wykombinowała , mimo to wygląda głupio .
Codename Stokrotka znów nadaje...
niestety nie ze skupu butelek .
kreacja jak znalzł
[31] LOL
A co do Biedronia... cóż, nie dziwota. W końcu to jego szef nawołuje do wyrzeczenia się polskości. Fajnych mamy tych reprezentantów narodu, co się z narodem nie utożsamiają...
jego szef nawołuje do wyrzeczenia się polskości.
Żyjemy w XXI wieku i pewne rzeczy trzeba zmienić.
Biedroń nie będzie kibicował Polsce
A co gorsza, "człowiek, który zatrzymał Anglię" też nie...
Jak ja to przeżyję?
Żyjemy w XXI wieku i pewne rzeczy trzeba zmienić.
No tak, lepiej cofnąć się do czasów sprzed XVII w., kiedy to powstawały państwa narodowe. Ach ta postępowość!
Proszę Was...
Człowiek walczący niby o tolerancje w POLSCE nie kibicuje jej? P(o)seł rządu POLSKIEGO kolejna marna prowokacja tego pajaca Palikota, wraz ze resztą swojej idotycznej partii .
Kogo obchodzi Biedroń? - tyle w temacie. Po wuja przejmować się idiotami?
Ja ,i nie tylko ja powtarzałem to wiele razy, jak ten rząd Polski ma funkcjonować normalnie , jak takie pedzie są posłami w tym kraju
Moim zdaniem to cud, że ten rząd funkcjonuje normalnie, skoro przeciętny wyborca nie jest w stanie odróżnić posła opozycji od rzadu
48+ 1
masz racje ten rząd został wybrany przez ........ ( tu wstaw)
Moim zdaniem idioci to spory wycinek każdego społeczeństwa i wbrew pozorom nie reprezentuje ich tylko jedna partia, każda ma swój solidny odsetek kretynizmu
Oj tam nie kibicował Polsce bo pewnie ostro u buków zasuwa. A przynajmniej głupi byłby, gdyby tego nie robił, bo jak widać ma ten "kobiecy instynkt".
http://biznes.onet.pl/poslowie-typuja-wyniki-kto-robi-to-najcelniej,18515,5163076,1,onet-wiadomosci-detal
Moim zdaniem idioci to spory wycinek każdego społeczeństwa i wbrew pozorom nie reprezentuje ich tylko jedna partia, każda ma swój solidny odsetek kretynizmu
> widzisz i znowu sie zgadzam dlatego tv są strategicznym orężem w rekach