mozna ją pobrać z :
http://battlefield.play4free.com/en/
Grałem w zamkniętą beta i było tam masa błędów ..Teraz dali updata i gra się lepiej,ale nie o to mi chodzi.Co Wy myślicie na temat tej gry?
wiesz za free to można pograć i nie spodziewajmy się jakieś rewolucji.Ta gra zrobiona jest za free z mały mickrotransakcjami ;(
co muszę zrobić że by pobrać wchodzę na tą stronę i co mam dać że by to pobrać???
To nie jest gra za free, lecz jak najbardziej platna i to dosc sporo. Co prawda dostajesz ja za darmo, ale potem juz placisz za bronie, chcac je zachowac i pare innych dupereli.
ale to się wolno instaluje
post 6 ---- to się sciąga i instaluje ;D
post5---grałem w bfh i nie placiłem nic a i tak wygrywałem z kolesiami co maja bf(waluta w grze za kase ) ;D
kozi3000 --> Tak, ale Ty grales jeden dzien, wiec jeszcze na tyle starcza tej kasy co sie zdobywa na poczatku i bron mozna wynajac na jeden dzien. Ale jak chcesz ja na stale, to juz bulisz.
grałem w zamkniętą bete i teraz dalej gram.oczywiście M16A2 porównując do G3A4 to wiadomo,ktora jest lepsza.Zawsze gram z graczami co maja lepsze bronie i nie widze różnicy.Mam wiecej killów niż deadów ;p
Najlatwiej sie gra, ladujac sie do wyrzutni rakiet przeciwlotniczych i stracajac samoloty i smiglowce. Zawsze w ten sposob mam na koniec mapy najwiecej punktow, jakies dwa razy tyle co kolejny gracz na liscie.
[11]-też tak można ;p,ja szaleje z m16 ;D.
moj nick to:
Kozubek
chętnie zagram z wami ;p