witam kupilem sobie bf3 i mi tnie. tak wiec kupilem nowy monitor nowoczesny taki plaski i gra tnie mi dalej tak samo ...to co mam zrobic kupic jeszcze lepszy monitor ? bo juz nie wiem
0/10
Not sure if troll, or just stupid.
Ale niech bedzie - dzialanie gry nie zalezy w zaden sposob od monitora, monitor tylko i wylacznie wyswietla obraz, ktory jest generowany przez komputer, a tam najwazniejsza role w kwestii wydajnosci maja karta graficzna i procesor.
czyli wydajac prawie 1000 zl na monitor lg i nie moge grac w nowe gry? to kicha ,,,a moze kupilem fabrycznie uszkodzony monitor i tnie mi
nie no w sumie to na bank wina monitora bo crysis 3 tez tnie
nie no chlopaki nie robcie sobie jaj bo ja nie wiem co zrobic,, koledzy maja gorsze monitory a takie gry im smigaja
To troll. Nie wierze, że ktoś może być aż tak głupi.
nie no chlopaki nie robcie sobie jaj bo ja nie wiem co zrobic,, koledzy maja gorsze monitory a takie gry im smigaja
Przecież wysiak ci już napisał. Kup nowy komputer.
jaki troll? komp jest nowy na komunie dostalem
Tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla, tak nie wyczuć trolla.
Komp jak komp taki szary a karta graficzna to nie wiem bo monitor w ciemno bralem
Weź młotek i walnij kilka razy w monitor, powinno pomóc. ;)
Każdy tak robi jak mu gry wolno chodzą.