Witam. 2 dni temu zakupiłem w empiku orginalną gre Battlefield 3 na pc. Mam laptopa o procesorze Pentium R Dual-Core CPU 2.10 GHz 4 Gb ram 64 bitowy system operacyjny. Karta graficzna mojego laptopa to NVIDIA GeForce G 103M mam directx 11, IDT High Definition Audio CODEC i NVIDIA HIGH Definition Audio wszystkie sterowniki itp. mam zaaktualizowane i najnowsze. Usunąłem anty wirka i wyłączam duzo procesów mam także program do zwiększania wydajności komputera.Mam windows 7 home premium i mam ustawienia na największą wydajność. mimo wszelkich moich starań battlefield 3 chodzi w spowolnieniu,zacina się i obraz i dźwięk co mnie bardzo wnerwia bo wydałem 120 zł i nie chce żeby te pieniądze poszły w błoto..
Za każdą pomoc bardzo dziękuje. ! :)
Było się wcześniej zapytać. Na tym laptopie nie ma szans na płynną grę. Kiepski procesor, kiepska karta graficzna.
chocbys stanal na rzesach na tym laptopie nie pograsz w BF3
No to dupa.. ;/ Dzięki za pomoc.
the animal - tak przy okazji - wywal ten program do przyspieszania komputera - tego typu rzeczy nie maja prawa dzialac. To tak jakbys mial program do zwiekszania pojemnosci silnika...