Tak przyglądam się różnym dyskusjom o BF3 i nie mogę dojść do wniosku jak to w końcu jest z tą grą. Większość aktualnych opinii dotyczy problemów z tym i tamtym, a ja zastanawiam się czy ten długo oczekiwany Battlefield 3 wypalił czy nie. Osobiście gry nie mam zamiaru kupować, ale było w okół niej tyle szumu, że muszę się o to zapytać.
Czy Battlefield 3 spełnił oczekiwania?
W BF3 jeszcze nie grałem , ale ponoc to ma byc gra roku....
Raczej nie spełnił oczekiwań, ma pełno błędów i lagów.
Jak dla mnie oczekiwania spełnił. Wszystkie problemy i błędy jakie się pojawiły to normalka przy nagłym starcie tak dużej gry. Kilka paczy i nie będzie po błędach śladu (za to pojawią się nowe ;))
Inna sprawa, że to gra głównie MP, SP dodany na siłę, w ogóle nie powinno sie go brać pod uwagę podczas decyzji czy kupić grę.
Na razie ogrywam Singla i moja pierwsza uwaga, to ilość bugów.. Zamiast przesunąć "tą" premierę i dopracować finalny produkt.. :|
Ale tak czy siak, oczekiwania spełnił! :> Jestem zadowolony. Nie mam żadnych zastrzeżeń (pomijając glitche i kilka elementów "singlowych").
Moich oczekiwań nie spełnił. Zresztą nie tylko moich.
Kampania singleplayer jest potwornie krótka i (jak dla mnie) nudna. Multiplayer to już zupełnie coś innego. Jeśli grałeś w becie na Caspian Border, to można powiedzieć, że cały MP w BF3 jest podobnie fajny (poza nudną mapką Operation Metro).
Czytam i oczom nie wierzę, że na tym świecie są ludzie co oczekiwali od BF'a jakiegoś SP znośnego...ja nawet nie zacząłem kampanii heh, BF to tylko i wyłącznie MP...
No tak. Jasne, że każdy kupuję tę grę dla MP, ale skoro już wrzucili tego singla, to powinni postarać się i o jego...
Zresztą co to za czasy, że gra pod multi musi mieć singla, a gra pod singla musi mieć multi O.o
takie wymagania wiecznie nie zadowolonych konsumentów
nie miałem żadnych oczekiwań...
ale dobrze, że jest taki silnik w końcu, daje przedsmak co może być na nextgenach
mam nadzieje, że zaczną się pojawiać jakieś ambitniejsze gry na tym silniku
Narazie jestem zniesmaczony... Tak, gra wyglada oblednie, ale co z tego? Pomimo dobrego sprzetu (i7 3,2ghz, 12gb ramu, geforce 560 ti etc) nie moge pograc dluzej niz kilka minut.. Gra zawiesza sie i wywala mnie do windowsa, po czym musze zrobic restart kompa. Nie wiem jak mozna wydac tak niedopracowany produkt. Kumpel ma wuchte innych bledow na swoim kompie... Porazka
Dlatego wole czekac na gry dluzej, ale miec dopracowany produkt, a nie niepotrzebnie sie wkur***c
Snakepit --> No popatrz, a w Bad Company singiel byl bardzo dobry, dynamiczny, zabawny. Wiec ludzie jak najbardziej mogli oczekiwac dobrego singla rowniez w BF3. Dobrze, ze przynajmniej gra jest odpowiednio zoptymalizowana i nie ma z nia wiekszych problemow.
Snakepit --> No popatrz, a w Bad Company singiel byl bardzo dobry, dynamiczny, zabawny. Wiec ludzie jak najbardziej mogli oczekiwac dobrego singla rowniez w BF3.
Bad Company 2 nie jest pełnoprawnym Batlefieldem tylko narzędziem do zarabiania pieniędzy na drugiej części gry wcześniej tylko na konsole (Bad Company 1), BF2 nie miał singla i nikt nie narzekał.