witam bo chce kupić tego bf3 :http://allegro.pl/battlefield-3-cd-key-klucz-pc-automat-24-7-origin-i2392787849.html
jest po po rosyjsku i tu pytanie jak spolszcze go na polski to jakie będą odgłosy w grze rosyjskie czy po polsku będą gadać ???
Nie kupuj tego chyba, że chcesz za jakiś czas się dowiedzieć, że Twoje konto zostało zbanowane:)
Odglosy beda po polsku. Poza tym moj przedmowca ma racje. Ja akurat kupilem na originie w promocji za 65 zlotych.
Znam 5 osób, które grają na rosyjskim kluczu. Większość z nich kupiła grę zaraz po premierze. Nie znam ani jednej osoby, która dostała bana.
Narmo- to działa tak samo jak na Steamie. Bodajże raz w tygodniu losują pewną liczbę kont, które są pod tym kątem sprawdzane. Trafi na twoje, oszukane=ban. Nie trafi- masz szczęście ale nikt nie da Ci pewności, na jak długo:) Zamiast kupować te ruskie pseudo-klucze, lepiej kupić jakieś używane konto od zaufanego sprzedającego lub czekać na promocję.
pierdolenie:D
gram na ruskim kluczu od premiery i gdyby nie lipne działanie DICE grałbym dalej.
Biały~ --> Doprawdy? W takim razie nie będziesz miał problemu ze wskazaniem 3 takich osób? Wystarczą mi ich wypowiedzi na jakimś forum, datowane wcześniej niż dziś.
Znam dwa problemy, które występują przy korzystaniu z ruskich kluczy BF3. Pierwszy jest taki, że trzeba szukać nowego spolszczenia po każdej aktualizacji. Drugi to problemy z aktywacją DLC pudełkowego kupionego w Polsce. Ale to było zaraz po premierze B2K i później nie słyszałem ani razu o tym.
wiem, że rosyjskie klucze do BC2 masowo banowali.
przy BF3 chyba trochę odpuścili, ale gwarancji nie masz.
[7] Bardzo niechętnie ale muszę sie z Tobą zgodzić. EA nie ma żadnych podstaw prawnych aby zbanować klucz z poza "strefy" jeśli został kupiony legalnie. Natomiast ty jako klient nie masz prawa grać na takim kluczy w innym języku niż rosyjski.
Jednakże kupując rosyjskie klucze należy zwracać uwagę na to od kogo kupujemy.
http://allegro.pl/battlefield-3-polska-wersja-klucz-skan-origin-24-7-i2413695353.html#tabsAnchor
nieoszukaja to kupuje dzisiaj co wy powiecie ?
Biały --> Bredzisz jak potłuczony. Jedyny przypadek, gdy mogą zbanować taki klucz, to tylko wtedy, gdy został kupiony ma skradzioną kartę kredytową. Trzeba być głupim, by kupować wersję pudełkową, w momencie, gdy klucz rosysyjski kosztuje połowę ceny.
dobra ja jusz kuupiłem klucz rosyjski uwidzimy co z tego będzie :)