Witam ; )
Zostałem wczoraj szczęśliwym posiadaczem laptopa z tytułu . Jak dla mnie jego jedynym felerem jest windows 8 który jest wgrany i na którym jestem zmuszony jak na razie pracować . Nie chciałbym niczego zepsuć i chciałbym żeby dalej dział jak działa lecz zastanawiam sie nad formatem . Znalazłem dużo sterowników ale nie wiem które wybrac . Tu pytanie do tych co się znają . Czy jak zmienie system i wgram sterowniki do karty graficznej czy nie będzie z nia problemu ? Typu zintegrowana będzie chodziła a gf 720m już nie ?
Może inaczej . Wybaczcie moje roztargnienie ale po prostu bardzo bym nie chciał niczego zepsuć . Chciałbym wiedzieć co mam wgrać po formacie systemu tak aby wszystko chodziło że tak powiem "jak bum cyk cyk" prosiłbym o linki ; ))
byłbym bardzo ale to bardzo wdzięczny ; ))))
pozdrawiam ; )
Nie łatwiej wgrac update do 8.1? Wkoncu byś się przyzwyczaił.
Witam, tutaj masz wszystkie sterowniki do Win7 x64 wiec nie powinno być problemu http://www.asus.com/pl/supportonly/R510CC/HelpDesk_Download/
Ale nie ma sensu wgrywać starszego systemu. Zrób aktualizację do 8.1 i zainstaluj sobie jakiś programik do przywrócenia klasycznego Menu Start (bo zakładam, że to jego brak ci aktualnie przeszkadza), np. Classic Start Menu, Start8. 8.1 lepiej się nadaje na słabsze komputery, jak ten. Po aktualizacji do 8.1 wszystkie programy i sterowniki powinny zostać nienaruszone.
Tak nawiasem mówiąc, 200-300 zł ceny laptopa było za system i zmieniając go, wyrzuciłbyś tę kasę w błoto.