Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Amy Winehouse

26.12.2011 23:48
1
zanonimizowany763654
12
Generał

Amy Winehouse

Na wstępie chciałbym życzyć wszystkim Wesołych Świąt (po raz kolejny).Temat jednak prowadzi do znanej piosenkarki.OD wczoraj siedzi mi w głowie śmierć Winehouse.Pamiętam jak w Polsat News czytałem o jej śmierci.Mnie to nawet nie zainteresowało bo nie wiedziałem kto to.Siostra od razu skojaż/rzyła bo wiedziała kto to.Wczoraj jadąc do rodziny na święta całą drogę przegadałem z siostrą o Amy.Co mnie najbardziej intryguje to jej śmirć.Młoda dziewczyna była uzależniona od alkoholu.Jakby ktoś przybliżył mi jej śmierć byłbym bardzo wdzięczny.O samej piosenkarce jest dużo w internecie jednak o okolicznościach jej śmierci mało co wiem.Jedynym "wielkim" człowiekiem o którym słyszałem że przegrał z alkoholem to G.Best.Dlatego Plis jakby ktoś miał link o śmierci Amy to bardzo proszę o podanie.

P.S. od wczoraj tak czytam o Amy ale mało co o jej śmierci.

26.12.2011 23:50
2
odpowiedz
Montera
63
Legend
Wideo

Powoli wychodziła z nałogu i myśleli, że pomoże jej wielka trasa po Europie, które nie dokończyła. Tydzień przed odwołanym zresztą koncertem w Polsce zapiła się na śmierć. Amy powtarzała zawsze, że jeśli umrze jutro to umrze szczęśliwa. A jeśli chcesz sam zobaczyć w jakim stanie była Amy na ostatnim koncercie to proszę: http://www.youtube.com/watch?v=ttJg8901qAU Ostrzegam, że filmik jest przykry, porażający i pokazuje jak człowiek może nisko upaść :)

26.12.2011 23:57
3
odpowiedz
zanonimizowany763654
12
Generał

kurdę widziałem jej zdjęcia przed chorobą czyli bulimią.Przed chorobą była strasznie piękną dziewczyną mega pociągającą.Potem to obrzydliwa bo chuda jak fiks.Ale świetny filmik.Wiem że miała być w Bydgoszczy.Szkoda że tak zatraciła sobie życie.Jej śmierć mnie ciekawi (wiem że to może- a nawet napewno dziwnie brzmi ale strasznie mnie ciekawi czemu popularna kobieta mając 27 lat dobrowolnie zapija się na śmierć.

27.12.2011 00:12
Kompo
4
odpowiedz
Kompo
212
Legend

Co w tym takiego intrygującego, alkoholizm i tyle.

27.12.2011 00:27
5
odpowiedz
Babiczka
107
Senator

Ja slyszalem, ze po odwyku wypila bardzo duzo alko i wywolala szok organizmu, stad pewnie smierc.

27.12.2011 01:16
6
odpowiedz
zanonimizowany763654
12
Generał

Wielkie dzięki Montera za ten filmik.Wczoraj widziałem jej występ w Belgradzie jednak nagrany tak z daleka.Tu filmik jak na "tacy" wygląda zupełnie inaczej.Oglądam ten występ jej jak jest pijana i z pewnością naćpana i nadal mnie to dziwi.Młoda piękna dziewczyna kończy życie w taki sposób.

27.12.2011 01:23
Kompo
7
odpowiedz
Kompo
212
Legend

Ponoć nie ćpała od dłuższego czasu.

27.12.2011 01:29
😊
8
odpowiedz
zanonimizowany641653
43
Generał

marass87
...Oglądam ten występ jej jak jest pijana i z pewnością naćpana i nadal mnie to dziwi.

To chyba ciężko ocenić. Pijaństwo i ćpuństwo w sensie.

Był to wrak człowieka, który mógłby zapisać się bardziej chlubnie w historii. Bo talentu jej odmówić nie można.

27.12.2011 10:26
Mr. JaQb
9
odpowiedz
Mr. JaQb
115
Legend

Ja gdzieś usłyszałem, że dzień lub kilka dni przed jej śmiercią zostawił ją chłopak, który bardzo ją wspierał w walce z nałogami, próbował ją z tego wyciągnąć, ale nie przynosiło to skutków. Po tym zdarzeniu wpadła w depresję, przy tak bardzo zniszczonym organiźmie, że po takiej ilości alkoholu i narkotyków jakie spożyła przed śmiercią, nie mogła przeżyć.

Forum: Amy Winehouse