Postanowiłem stworzyć ten wątek aby pozwolić zaoszczędzić wam trochę pieniędzy. To zacznijmy od tego że nie polecam kupowania COUNTER STRIKE 1.6 na Allegro po absurdalnie niskiej cenie czemu, Ponieważ cena na STEAM to 7,99€ a nie 7,99ZŁ wszystkie aukcje poniżej 20 zł pochodzą z nielegalnego źródła (STEAM HACK CD CEY) .
Teraz kilka rzeczy na które warto spojrzeć na Aukcji
1. Cena 7,99 i inne aukcje poniżej 20 zł to bajka lepiej nie kupujcie to nie okazja tylko oszustwo i na pewno nie pogracie w CS
2. Czytaj opis aukcji jeżeli pisze coś takiego
Oferowane i sprzedawane klucze CD-KEY na mojej aukcji są używane
i nie ma możliwości aktualizacji ich na innym koncie STEAM.
To znaczy że to już jest oszustwo znaczyło by to iż z wystawionych na aukcji przedmiotów 1000/1000 ktoś chce sprzedać całe konto anie klucz o czym w ogóle nie wspomina . Klucza aktywowanego gdzie indziej nie aktywujesz już drugi raz więc sprzedający daje ci bezużyteczny produkt
Nie daj sie złapać i Kupuj na STEAM
TO są oszuści na Aregro :)
DominikFortuna
niko411
Szczepan129-1
chipsik-latino
Już zawiadomiłem Valve napisałem im e mail jak się to skończy nie wiem bądźcie czujni i sprawdzajcie aukcje powodzenia Damian
każdy kto potrafi czytać i ma choć trochę rozumu nie nabierze się na to
i w ogóle dzięki - po raz tysięczny czytam o tym na GOLu
Generalnie od dawna się dziwie - Kupowałem steama jakieś 2 lata temu i płaciłem 15zł, znajomy rok temu płacił 20, a teraz rzadko kiedy w ogóle CSa można na allegro dorwać w normalnych cenach? wtf? To gra sprzed 10 lat, powinna tanieć!
Nie robię to pro bono a nuż ktoś wejdzie i nie da się oszukać . Jak patrze na allegro to codziennie ktoś zostaje oszukiwany może prze zemnie będzie chociaż jeden mniej
Nie nie dałem się oszukać nawet nie mam steam :) i nie zamierzam kupić
pawloki troolu :*
Tylko debile kupują używane klucze.
[4] -> Dokładnie. Sam kupiłem ponad rok temu za, bodajże, 13zł w pakiecie z siedmioma grami, a teraz samego CSa ciężko w dobrej cenie trafić..
Zakładasz wątek z tym tematem który był na tym forum dziesiątki razy tylko dla tego, że jesteś głupi bo sam dałeś się oszukać, schowaj sie.
Jest tyle idiotycznych i bezsensownych wątków, tam idźcie prawić swoje mądrości. Bądź co bądź ten jest pożyteczny. To że był taki temat czy artykuł na GOLu jakiś czas temu nie oznacza automatycznie że każdy go przeczytał.
i w ogóle dzięki - po raz tysięczny czytam o tym na GOLu
Ktoś Cię do tego zmusza?
Za głupotę się płaci.
Co to wnosi do temtu który jest ostrzeżeniem przed oszustami w sieci?
Idźcie wy wszyscy już do szkoły lepiej, może nie bedziecie z nudów tak pieprzyć.
ostrzeżenie - pewnie się przyda - więc spoko :)
od siebie dodam - jesli kupukjesz key online - wybierz taką ofertę, gdzie dostaniesz skan oryginału z przesyłką - zawsze to utrudnia kombinowanie i może pomóc w przysżłości, jeśli pojawią się problemy z kontem....
errata: z ciekawości sprawdziłem i handlarze uzywanymi kluczami tez dają skany - heh już na nikim polegać dziś nie można ;-))))
Co to wnosi do temtu który jest ostrzeżeniem przed oszustami w sieci?
Jeśli ktoś ma przynajmniej trochę oleju w głowie, to zawsze czyta opis a nie kupuje w ciemno.
Dzisiaj kolejni dali się nabrać co za ludzie skopiujcie ten watek gdzie się tylko da bo uświadamianie ludzi to dobra rzecz
Jeśli ktoś ma przynajmniej trochę oleju w głowie,
Wiem że to nie do pomyślenia ale niestety masa osób nie ma oleju w głowie. I to własnie do nich zostął skierowany ten wątek.
Lepiej stworzyć jeden wątek ostrzegający niż oglądać 20 ze skargami oszukanych.
@pixario: Ale po co?? Przynajmniej nauczy to ludzi rozumu i czytania ze zrozumieniem, jak ktoś to kupi to jego problem idiotów mi nie szkoda. Tak samo jak widziałem aukcje ZDJECIA X360 i licytacja dochodziła do 500-600zł, takich ludzi też mi nie szkoda, bo jakim trzeba być debilem, żeby kupić zdjęcie czegoś?? Po prostu ludzie zaczną czytać opisy aukcji i już.