Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Adobe Muse

12.05.2015 19:43
Fett
1
Fett
245

Adobe Muse

Warning tl;dr

spoiler start

Na wstępie, nie wiem czy wybrałem dobrą kategorię ale jest jak jest ;)

Doszedłem do momentu, w którym stwierdziłem, że wstyd nie posiadać własnej strony Internetowej -___- Moja przygoda z html skończyła się w gimnazjum... parę lat temu ;) Chyba nigdy nie ogarnąlem CSSa i czegoś bardziej skomplikowanego niż ramki :P

Pierwsza myśl. Wordpress, wszyscy mają Wordpressa. Wordpress jest łatwy.. Ta wała :P
Druga myśl, poszukam kogoś kto mi zrobi. I tu się załamałem. Cenami albo poziomem wykonania.
No bez przesady za prostą stronę-wizytówkę z jedną, dwoma podstronami grubo przekroczona czterocyfrowa suma to spore nieporozumienie :P Nie mówię już o przystosowaniu jej pod tablety i komórki bo bym musiał mieszkanie zastawić :P
Te tanie za to... cóż przemilczę ;)
O tym żeby sobie samemu tę pieprzoną stronę zrobić samemu przesądził fakt, że absolutnie nikt nie chciał przystać na moje oczekiwania bo "ja wiem lepiej i tak jest teraz modnie"
No ja pier... taką robotę. Tym bardziej, że od strony wizualnej spoooro rzeczy jestem w stanie zrobić samemu ;)

Po tym zbędnym, przydługim i nudnym wstępie pora na pytanie właściwe. W programie się zakochałem :P Ma wszystko to czego potrzebuję. Z tym że...

spoiler stop

Chciałbym sobie zrobić "Landing Page". Gość z Adobe w jednym z filmów instruktażowych jasno mówi, że Muse obsługuje pliki .swf
Wyeksportowałem więc animację z After Effects to .swf i teraz nie wiem co mam z tym zrobić.
Wybieram plik/umieść/ wybieram plik swf z listy daje OK i... nic się nie dzieję :/
Co robie źle ? A moze źle wyeksportowałem animację? Troche się pogubiłem

Forum: Adobe Muse