Promocja kończy się o 19:00 a jak chcesz to ci mogę kupić to gta i przechować do czasu kiedy uporasz się z tym problemem :)
weryfikacja konta nie odbywa się błyskawicznie. Trwa to 2-3 dni robocze, więc siłą rzeczy nie dasz rady
jakby co pisz na [email protected] na pewno bede mial jakiegos gifta w zapasie :)
Po autoryzacji/przypisaniu konta bankowego do PayPal (przysyłają Ci zwykle w ciągu kilku dni roboczych na konto jakieś małe sumy, z tego co pamiętam musisz podać sumę wpłat), będziesz mógł wypłacić środki z konta PayPal, ale suma wypłacana musi być większa niż 30 zł. Tak przynajmniej było jak ostatnim razem wypłacałem, kilka miesięcy temu.
Garret ---> Najprostsze rozwiązania są najtrudniejsze? :) Zadzwoń do nich. Już dwa razy miałem jakieś tam problemy z PayPalem, zadzwoniłem i w ciągu 15 minut miałem po problemach. W ostateczności podadzą Ci telefon do ich "rozliczeniowca".
Tu masz telefon 801 38 66 86 - tylko będziesz musiał podać czasowy bezpieczny PIN. Ale skoro się nie możesz zalogować, to powiedz to gościowi jak się dodzwonisz.
No raczej przez jakiś formularz kontaktowy z supportem.
Inaczej się chyba nie da. :)