sprzedaz biletow tylko i wylacznie przez Internet.
podroz wspominam bardzo dobrze, zdecydowanie polecam.
Bus taki jak każdy inny, na pewno lepiej niż w pekaesach. Bilet raczej się rezerwuje, ale jezeli ma wolne miejsca to tak jak piszesz - wsiadasz na przystanku, płacisz i jedziesz. Ale to raczej ruletka, przed świętami czy jakimś dłuższym weekendem raczej miejsc nie uświadczysz.
Radaar -> Jesteś pewien, że tylko przez internet? Bo mi się wydaje, że kiedyś podszedłem do "polskiego busa" bez rezerwacji i były wolne miejsca - to zapłaciłem na miejscu i wsio.
Nazgrel --> jestes pewien? u kierowcy nie moglem kupic biletu, a miejsc wolnych bylo sporo.
Może miał jakieś przelotówki, ja jechałem bodaj Wawa - Łódź i jak zostały miejsca to sobie wsiadłem. Albo mam farta, albo coś się zmieniło - to było jakieś 2-3 lata temu chyba.
dwa czy trzy lata temu nie bylo chyba jeszcze Polskiego Busa :)
na jutro cena biletu wynosi 10 zl.
jak to? wchodzisz na strone, pare klikniec i dostajesz nr rezerwacji. to wszystko.
nie, na miejscu nic nie zalatwisz. nie masz zadnej karty, ktora mozesz placic w Internecie?
wiesz co? wejdz na strone, wybierz trase i zobacz jakie masz opcje zaplaty. dla mnie przyjaciel kupowal bilet, bo nie wiedzialem, ze nie mozna kupic w kasie ani u kierowcy. zamowil, wyslal mi nr rezerwacji sms'em, pokazalem kierowcy i pojechalem :)