Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje wyścigów i rajdów XBOX

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Wyścigi na platformę: XBOX. Znajdziesz tu 8 tekstów spełniających te kryteria.

TOCA Race Driver 3 - recenzja gry
TOCA Race Driver 3 - recenzja gry

recenzja gry17 marca 2006

Nie imponująca grafika uczyniła ToCĘ znaną – gracze od pierwszej części ubóstwiali świetnie zrealizowane zniszczenia karoserii. Nie inaczej jest tym razem... Lekkie uderzenie kończy się wygięciem blach, zbiciem lamp czy urwaniem lusterek.

TOCA Race Driver 3 - recenzja gry na Xboksie
TOCA Race Driver 3 - recenzja gry na Xboksie

recenzja gry17 marca 2006

Nie imponująca grafika uczyniła ToCĘ znaną – gracze od pierwszej części ubóstwiali świetnie zrealizowane zniszczenia karoserii. Nie inaczej jest tym razem... Lekkie uderzenie kończy się wygięciem blach, zbiciem lamp czy urwaniem lusterek.

Burnout Revenge - recenzja gry
Burnout Revenge - recenzja gry

recenzja gry12 października 2005

Wreszcie jest, najnowsza część genialnego Burnouta! Revenge to kolosalna grywalność okraszona najwyżej jakości oprawą graficzną i dźwiękową.

Midnight Club 3: DUB Edition - recenzja gry
Midnight Club 3: DUB Edition - recenzja gry

recenzja gry9 sierpnia 2005

Wielbiciele wożenia się po mieście i szukania guza pod osłoną nocy mają kolejne pole do popisu. Widzisz tego frajera? Mignij mu długimi po szybie, a na pewno będzie chciał się z Tobą ścigać. To normalne o tej porze.

Colin McRae Rally 2005 - recenzja gry
Colin McRae Rally 2005 - recenzja gry

recenzja gry1 grudnia 2004

Ogólnie, CMR 2005 to zapewne najbardziej udana część serii. Zarówno od strony merytorycznej, jak i audio-wizualnej. Grafika jest naprawdę przyjemna, do dźwięku też nie można mieć żadnych zastrzeżeń – rzemiosło na najwyższym poziomie.

Burnout 3: Takedown - recenzja gry
Burnout 3: Takedown - recenzja gry

recenzja gry4 października 2004

Zręcznościowe wyścigi, które osiągnęły niemalże perfekcję w tym jakże ważnym dla konsol gatunku gier.

Project Gotham Racing 2 - recenzja gry
Project Gotham Racing 2 - recenzja gry

recenzja gry31 sierpnia 2004

Głównym aspektem wybijającym Project Gotham Racing 2 od reszty peletonu są punkty Kudos, które otrzymujemy w wyniku jazdy pokazowej (efektowne i długie poślizgi, bez odbicia od bandy).

RalliSport Challenge 2 - recenzja gry
RalliSport Challenge 2 - recenzja gry

recenzja gry31 sierpnia 2004

W dobie sequeli, które ostatnio szturmują rynek gier video, nie wnosząc nic nowego do gatunku, RalliSport Challenge 2 to pełnoprawna, rozbudowana gra rajdowa.