Polecamy Recenzje Przed premierą Publicystyka Warto zagrać

Recenzje wyścigów i rajdów PS4

Recenzje i oceny najważniejszych i najpopularniejszych gier

Recenzje gier z kategorii: Wyścigi na platformę: PS4. Znajdziesz tu ponad 10 tekstów spełniających te kryteria.

Recenzja gry The Crew 2 – odtwórcza rewolucja
Recenzja gry The Crew 2 – odtwórcza rewolucja

recenzja gry2 lipca 2018

To, co zrobił Ubisoft z The Crew 2, zakrawa niemal na skandal. Takiego recyklingu w sandboksach jeszcze nie było. Ale wiecie co? Nie chce mi się podnosić larum, bo jeżdżenie po USA (a także latanie i pływanie) wciąż potrafi być nad wyraz przyjemne.

Recenzja gry Burnout Paradise Remastered – raj nieutracony
Recenzja gry Burnout Paradise Remastered – raj nieutracony

recenzja gry14 marca 2018

Seria Burnout na zawsze odcisnęła piętno na gatunku zręcznościowych wyścigów, a szczytowym jej osiągnięciem okazała się gra Burnout Paradise. Niezwykłe dokonanie w dziedzinie designu i jednocześnie gwóźdź do trumny firmy Criterion Games.

Recenzja gry Need for Speed: Payback – jest szybko. Czy jest wściekle?
Recenzja gry Need for Speed: Payback – jest szybko. Czy jest wściekle?

recenzja gry7 listopada 2017

Po mrocznym i deszczowym Need for Speed jedziemy do wiecznie słonecznego Las V... Fortune Valley. Kręte górskie trasy, pustynny piach sypiący się spod kół i duże miasto zachęcają do sięgnięcia po Payback. Szkoda tylko kilku rys na lakierze.

Recenzja gry Gran Turismo Sport – wyścigi z brakami, ale i z duszą
Recenzja gry Gran Turismo Sport – wyścigi z brakami, ale i z duszą

recenzja gry20 października 2017

Nowe Gran Turismo Sport nie jest spełnieniem marzeń wiernych fanów serii, a raczej próbą otwarcia nowego, ważnego rozdziału. To pokaz ogromnej pasji i miłości do samochodów, niestety w cieniu wad – bardziej istotnych niż brak pięciuset ulubionych wozów.

Recenzja gry Project CARS 2 – najładniejsza gra wyścigowa, ale czy najlepsza?
Recenzja gry Project CARS 2 – najładniejsza gra wyścigowa, ale czy najlepsza?

recenzja gry19 września 2017

Project CARS 2 nadal zachwyca oprawą audiowizualną i jest najładniejszą grą wyścigową na rynku, ale „pod maską”, w silniku nie wszystko działa jak w zegarku.

Recenzja gry Micro Machines: World Series – mikropowrót kultowej serii
Recenzja gry Micro Machines: World Series – mikropowrót kultowej serii

recenzja gry3 lipca 2017

Nowa odsłona kultowej serii Micro Machines to przykład tego, że niektóre gry po prostu nie nadają się do zabawy sieciowej. Skupienie się na trybach online w World Series zrobiło temu dziełu Codemasters jedynie krzywdę.

Recenzja gry DiRT 4 – w pół drogi pomiędzy DiRT 3 i DiRT Rally
Recenzja gry DiRT 4 – w pół drogi pomiędzy DiRT 3 i DiRT Rally

recenzja gry6 czerwca 2017

O ile DiRT Rally dogadzał przede wszystkim fanom wymagających symulacji rajdowych, o tyle DiRT 4 próbuje pogodzić ze sobą zwolenników hardkoru i fanów beztroskiego zamiatania kuprem auta szutrowych poboczy. I nie wychodzi mu to idealnie.

Recenzja gry FlatOut 4: Total Insanity – są błędy, ale jest i frajda
Recenzja gry FlatOut 4: Total Insanity – są błędy, ale jest i frajda

recenzja gry17 marca 2017

Prawie 10 lat czekaliśmy na godną kontynuację serii FlatOut. Zrobienie czegoś lepszego niż koszmarna „trójka” nie było trudne, ale FlatOut 4 i tak mile zaskakuje... Choć jest tak arcade’owy, że lepiej sprawdziłby się w gruncie rzeczy jako nowy Burnout.

Recenzja gry Need for Speed - wyścigi tylko dla ziomów
Recenzja gry Need for Speed - wyścigi tylko dla ziomów

recenzja gry5 listopada 2015

Po roku przerwy seria Need for Speed z piskiem opon ponownie wjeżdża do pogrążonego w mroku miasta. Auta prowadzą się jak marzenie, jednak tematykę nielegalnych wyścigów, konfliktów z policją i ostrej rywalizacji sprowadzono do filmu dla każdego odbiorcy.

Recenzja gry DriveClub  – do hitu trochę zabrakło
Recenzja gry DriveClub – do hitu trochę zabrakło

recenzja gry8 października 2014

Po Forzie Horizon 2 przychodzi czas na przetestowanie DriveClub. Czy ten tytuł nadaje się w ogóle do samotnej zabawy, czy zgodnie z wolą twórców jego głównym założeniem jest zabawa wieloosobowa?

Recenzja gry Need for Speed Rivals - NFS wchodzi w nową generację
Recenzja gry Need for Speed Rivals - NFS wchodzi w nową generację

recenzja gry21 listopada 2013

Need for Speed: Rivals po raz kolejny podnosi poprzeczkę, stając się, podobnie jak wcześniej Need for Speed: Most Wanted, symbolem startującej właśnie nowej generacji konsol. Jednak czy to wystarczy, aby zainteresować zmęczonych nieco fanów?