Mam pudełko takiego żelu jaki widziałem kiedyś w przydrożnym salonie fryzjerskim. Zazwyczaj stawiam włosy gdy mam je już przetłuszczone i wydaje mi się, że robię źle ;p
Czy łatwiej jest postawić włosy świeże, umyte?
przede wszystkim jak wlosy sa przetluszczone to lepiej jest je umyc, chyba ze sluchasz iron maiden
"Czy łatwiej jest postawić włosy świeże, umyte?""
Nie boj sie, raz zaryzykuj i umyj - przekonasz sie.
Sam stawiam włosy od ponad roku na żel i nie widzę różnicy między utłuszczonymi a świeżymi.
Przecież włosy na żel zawsze wyglądają na przetłuszczone. Taka moda.
[5]- to chyba masz problem z głową. Jak można nie zauważyć różnicy w stawianiu włosów świeżych a przetłuszczonych. O kur... nie dość, że macie tłuste włosy to pakujecie jeszcze na te puste baniaki żel. Brawo!
Ja pierdole
Przecież włosy na żel zawsze wyglądają na przetłuszczone. Taka moda.
nie przesadzajcie...
[5]- to chyba masz problem z głową. Jak można nie zauważyć różnicy w stawianiu włosów świeżych a przetłuszczonych. O kur... nie dość, że macie tłuste włosy to pakujecie jeszcze na te puste baniaki żel. Brawo! czymś muszą je obciążyć
O w mordę... umyj najpierw włosy później postaw na żel wysusz i przeczesz tak wg. mnie wyglądają o wiele lepiej, z resztą ja używam lakieru.
Siema mateuszek aka Royal Flush...
kup sobie gumę do włosów, nie świeci się :P
Czemu myślicie, że jak ktoś stawia włosy na żel to jest debilem itp.? (macio209, bobek09)
Ja tam do stawiania włosów używam gumy (http://www.sklepjoanna.pl/products/2848-nowy-styling-effect-guma-do-kreatywnej-stylizacji-ekstream-100g.aspx ). :P Jeśli ma ci pomóc w jakiś sposób fakt, co robię przed ich postawieniem, to proszę - ZAWSZE przed stawianiem włosów myję głowę. Niezależnie czy myłem ją rano, itd.
[2] Wiesz, nie każdy lubi się myć...
spoiler start
Mnie to nie dotyczy!!!!!!
spoiler stop
A poza tym nie używaj żelu, bo w tedy coś się będzie działo...
Zainwestuj w pomade a poczujesz różnicę !!